• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuk Üniversitesi nden yeni etkinlik
03 Mart 2010 Çarşamba 17:15

Selçuk Üniversitesi' nden yeni etkinlik

Selçuk Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu, Konya'da ilk kez gerçekleştirilecek olan ''Fotoğraf ve Sinema Günleri'' etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Etkinlik kapsamında şunlar yapılacak:
    Selçuk Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu, Konya'da ilk kez gerçekleştirilecek olan ''Fotoğraf ve Sinema Günleri'' etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 

     Alaaddin Keykubat Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 4-5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliklere fotoğraf sanatçıları Reha Bilir, Erdal Kınacı, Timurtaş Onan, Gülcan Acar, Baykal Tülek, Osman Ermişler, Recep Özdemir ve Tara Arseven'in yanı sıra 8 üniversiteden konuk öğrenciler katılacak.

     Üniversiteler arası fotoğraf paylaşımını artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 3 gün boyunca kişisel fotoğraf sunumları gösterilecek, söyleşiler yapılacak.

     Katılan sanatçılardan oluşacak jüri kurulu tarafından da en beğenilen sunum, Seyit Ali Ak Özel Ödülü'ne sahip olacak. Etkinliklerden elde edilecek gelirle Konya'da ihtiyacı olan bir köy okuluna kütüphane yaptırılacak.

     Etkinlik süresince Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün düzenlediği ''Dünya İnançları, Çalışan ve Üreten İnsan'' konulu fotoğraf sergisi, Selçuklu Fotoğraf Sanatı Derneği'nin karma fotoğrafları, Selçuk Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu'nun karma fotoğrafları ve son olarak da Türk-Dünya Sinema Filmleri Afişleri sergilenecek.

     Etkinlikler kapsamında fotoğraf tutkunlarının da katılabileceği ''Kampüste Yaşam'' konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

     Organizasyon kapsamında ''Kız Kardeşim Mommo'' ve ''İki Dil Bir Bavul'' adlı iki uzun metrajlı sinema filmi gösterimi yapılacak.

     Filmlerin ardından her iki filmin yönetmenleri Atalay Taşdiken ve Özgür Doğan da katılımcılarla söyleşi yapacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA