• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuk İnan iddialı konuştu
03 Kasım 2012 Cumartesi 17:50

Selçuk İnan iddialı konuştu

Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kalan 3 maçlarında 9 puan alabileceklerini belirterek, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Selçuk İnan, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından vermiş olduğu demecin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Dün yapmış olduğum röportajda, 'Geri kalan maçlarda şansımız olmadığını düşünüyorum' derken, aslında ben bundan önceki maçlarda iyi oynadığımızı ama şanssız olduğumuzu belirtmek istemiştim. Ama galiba yanlış anlaşıldım. Bunun için de gerçekten çok üzgünüm. O yüzden bugün böyle bir açıklama yapmak istedim. Galatasaray taraftarına, Galatasaray camiasına işin aslını anlatmaya çalıştım açıkçası. Yoksa, bundan sonraki maçlarda önümüzde alınacak 9 puan var. Üç maçı da kazanıp 9 puan alabiliriz.'

Sarı-kırmızılı futbolcu, oynadıkları her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatarak, 'Galatasaray futbolcuları olarak, Galatasaray camiası olarak her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yüzde 1 bile şansımız olsa, terimizin son damlasını sahaya yansıtmaya çalışırız. Ben eğer yanlış anlaşıldıysam, ki öyle görünüyor, bütün Galatasaray taraftarlarından, bütün Galatasaray camiasından yanlış anlaşıldığım için özür dilemek istiyorum. Yanlış bir cümle kurduğum için çok üzgünüm' ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA