• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuk İletişimde oryantasyon eğitimi
28 Eylül 2011 Çarşamba 15:05

Selçuk İletişim'de oryantasyon eğitimi

SÜ İletişim Fakültesi'ni kazanan birinci sınıf öğrencileri için 2011 - 2012 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde oryantasyon toplantısı düzenledi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi'ni kazanan birinci sınıf öğrencileri için 2011 - 2012 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde oryantasyon toplantısı düzenledi.

Toplantıya, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Kadir Canöz ve Yrd. Doç. Dr. Şükrü Balcı, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Toplantı Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi'nin barkovizyon gösterisiyle başladı. Fakülte Dekanı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, öğrencilere fakültenin tanıtımına ilişkin genel bilgi verdikten sonra, “Geleneksel hale getirdiğimiz oryantasyon toplantısından daha önceki yıllarda verim aldığımız için her yıl tekrarlıyoruz. Bu yıl 476 yeni öğrencimiz 4 bölüme kayıt yaptırdı. İki yıllık bölümlerin dikey geçişleri ile birlikte bu sayı 516'ya çıktı. Öğrencilerimizin üniversite, fakülte ve kazandığı bölümleri tanıması ve kısa sürede adapte olması eğitim hayatına ve başarısına da pozitif etki yapmaktadır. Bu nedenle oryantasyon toplantılarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz” dedi.

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Prof. Dr. Kalender, “Başarılı olmanız her şeyden önce kendi çabanıza bağlıdır. 4 yıl çok çabuk geçiyor. Bu süreci hepimiz yaşadık. Bu 4 yıllık süreçte ne kadar çaba gösterirseniz gelecekte mesleğinizde o kadar başarılı olursunuz. 50'ye yakın iletişim fakültesinin olduğu ülkemizde her yıl binlerce mezun vermekteyiz. Kaliteli ve kendini yetiştiren öğrencilerimizin hepsi başarılı olmaktadır. Medeni cesareti yüksek olan, soran ve sorgulayan öğrencilerin meslek yaşamlarında daha başarılı olduğu gerçeğini unutmayın. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Dekan Prof. Dr. Kalender'in ardından kürsüye Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Şeker, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can, Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Altunbaş çıktı ve öğrencilere bölümleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Öğrencilerin sorularının da yanıtlandığı toplantı, başarılı bir dönem geçirilmesi dileğiyle sona erdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA