• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehitlerimizi uğurladık
05 Haziran 2012 Salı 15:12

Şehitlerimizi uğurladık

Diyarbakır Lice'de mayın patlaması sonucu şehit olan Kurmay Binbaşı Ercan Kurt ve Uzman Çavuş Abdullah Açıcı son yolculuklarına uğurlandı.
Diyarbakır Lice'de mayın patlaması sonucu şehit olan Kurmay Binbaşı Ercan Kurt ve Uzman Çavuş Abdullah Açıcı son yolculuklarına uğurlandı.
 
Lice Jandarma İlçe Komutanı Kurmay Binbaşı Ercan Kurt için Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazına Kurt'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı milletvekilleri, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, çok sayıda askeri personel ve emniyet teşkilatı mensubu katıldı.  Cenaze namazının ardından bir süre top arabasında taşınan Kurt'un naaşı, defnedilmek üzere Cebeci Askeri Şehitliği'ne götürüldü.  Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Açıcı'nın cenazesi de Osmaniye'de toprağa verildi. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Osmaniye Müftü Yardımcısı Behçet Bilgin, cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından şehidin naaşı askeri törenle götürüldüğü Karacalar Mezarlığı'na defnedildi.  AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA