• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit yakınları ve gaziler için Kıbrıs gezisi
20 Ekim 2015 Salı 15:21

Şehit yakınları ve gaziler için Kıbrıs gezisi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi Akşehir Kaymakamlığı’nın da katkısıyla ilçedeki şehit yakınları ve gaziler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gezisi düzenledi.

20-22 Ekim 2015 tarihlerinde 2 gece 3 gündüz olarak planlanan gezide; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek şehit aileleri ve gaziler Lefkoşa ve Gazi Mağusa’da önemli yerleri ziyaret edecek.
Ankara’dan uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek olan 44 şehit yakını ve gaziyi uğurlama törenine Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’de katıldı.
Düzenlenen gezi ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bu kutsal topraklar için şehit düşen evlatlarımızın emanetleri olan şehit yakınlarımız ile vatan toprağı için gözünü kırpmadan kanlarını akıtan gazilerimize bir nebze olsun minnettarlığımızı gösterebilmek için Kaymakamlığımızın da katkılarıyla böyle bir gezi tertip eyledik. Bugün bu aziz vatanımızda huzur içinde yaşayabiliyorsak; Şehitlerimizin ve Gazilerimizin sayesindedir. Onlara çok şey borçluyuz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA