• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit polise son görev
25 Haziran 2012 Pazartesi 18:56

Şehit polise son görev

Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan polis memuru Kaya için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan polis memuru Kaya için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
 
Mardin'in Derik ilçesinde polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Yasin Kaya son yolculuğuna uğurlandı.
Kaya için Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazına, Kaya'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Cenaze namazı öncesinde camiye gelenler Kaya'nın babası İsmail Kaya, annesi Gülser Kaya ve kardeşlerine taziyelerini sundular. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin şehit yakınlarına başsağlığı dilediği sırada Kaya'nın kız kardeşi ''Sizi koruyordu Ankara'dayken biliyorsunuz değil mi? Bakın şimdi o gitti, onu koruyamadınız'' dedi.
Şehidin annesi Gülser Kaya da cenaze namazı öncesinde ve törenden sonra fenalaştı. Gülser Kaya'ya camide hazır bulunan ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti.
Kaya'nın naaşı Cebeci Asri Mezarlığı Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.  AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA