• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit ateşi Konyaya düştü
10 Ağustos 2015 Pazartesi 17:38

Şehit ateşi Konya'ya düştü

Sultanbeyli'deki hain saldırıda şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken yarın memleketinde toprağa verilecek.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne düzenlenen bombalı saldırı sonrası şehit olan Beyazıt Çeken Konya Cihanbeyli Gemecik nüfusuna kayıtlı. Şehit Çeken için İstanbul’da yapılacak törenden sonra Salı günü memleketi Cihanbeyli’de Merkez Camiinde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Şehitin naaşı Gemecik Mezarlığına defnedilecek. Şehit Beyazıt Çeken’in kardeşi Adem Çeken'in Konya şehir merkezinde avukatlık yaptığı ve MÜSİAD Konya Şubesi üyesi olduğu öğrenildi. Sultanbeyli Fatih Polis Merkezine saldırıyı PKK yaparken, Çeken ailesinin de Kürt kökenli bir aile olduğu öğrenildi.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne düzenlenen bombalı saldırı sonrasında olay yerinde görev yapmaktan olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit olmuştu. Şehit Müdür Beyazıt Çeken'in Cenazesi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna getirildi. Şehit Çeken'in cenazesinin konvoyla getirilmesi sırasında, Adli Tıp Kurumu etrafında polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı da görüldü. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA