• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit ailelerin acılarına ortak oldu
16 Eylül 2012 Pazar 17:34

Şehit ailelerin acılarına ortak oldu

Konyaya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, şehit er Abdullah Tokgözün ailesi ile bugün Bingölde şehit olan polis memuru Osman Küçükdillanın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Konya’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, şehit er Abdullah Tokgöz’ün ailesi ile bugün Bingöl’de şehit olan polis memuru Osman Küçükdillan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 

İstanbul’dan uçakla KOP Bölgesi Koordinasyon Toplantısı’na katılmak üzere Konya’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplantı öncesinde şehit ailelerini ziyaret etti. Bakan Davutoğlu ilk olarak, Afyonkarahisar’daki patlamada şehit olan ve bugün Konya’da defnedilen şehit er Abdullah Tokgöz’ün babası Faruk Tokgöz’ü merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Hizmetkent Sitesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etti. Şehit babasına taziyelerini ileten ve bahçede okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyen Davutoğlu, burada bulunanlarla birlikte dua etti. Davutoğlu, şehidin evine çıkarak bir süre oturduktan sonra evden ayrıldı.
 

ŞEHİT POLİS MEMURUNUN EVİNE ZİYARET
Bakan Davutoğlu, buradan yürüyerek iki sokak arkada bulunan bugün Bingöl’deki mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Osman Küçükdillan’ın baba evini ziyaret etti. Burada şehidin dedesi ve amcasına taziyelerini ileten Bakan Davutoğlu, okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyerek dua etti. Bu sırada taziyeye gelen vatandaşlardan birisi, Bakan Davutoğlu’ndan BDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istedi.
Bakan Davutoğlu, taziye ziyaretini tamamladıktan sonra KOP Bölgesi Koordinasyon Toplantısı’na katılmak üzere evden ayrıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA