• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehidin Oğlu Son Anda Kurtarıldı
05 Temmuz 2012 Perşembe 22:31

Şehidin Oğlu Son Anda Kurtarıldı

Yeşiltaş Karakolunda şehit olan Samsunlu Umut Bulut'un oğlu, selden son anda kurtarıldı.

Samsun'da 15 gün önce toprağa verilen 21 yaşındaki şehit er Umut Bulut'un Canik ilçesindeki evi de sular altında kaldı. 9 aylık oğlu Selçuk Yağız Bulut ise dedesi tarafından son anda evden çıkarılarak üst kattaki komşularına sığındı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu'na iki hafta önce PKK'lı teröristlerin yaptığı saldırıda şehit olan 9 askerden piyade er Umut Bulut'un, Canik ilçesi Cezaevi Mahallesi'nde baba evinde sular altında kaldı.

İŞTE SAMSUN FELAKETİNİN 4 NEDENİ

Giriş katta bulunan eve aniden su dolmaya başlayınca 58 yaşındaki Mustafa Bulut, şehit oğlundan yadigar kalan 9 aylık torununu Selçuk Yağız'ı kucağına alıp, 55 yaşındaki eşi Gülbahar, 20 yaşındaki gelini Özlem Bulut ve 2 kızıyla üst kattaki komşularına sığındı. Kiralık olarak yaşadıkları ev sular altında kalan ve eşyası tamamen kullanılmaz hale gelen Mustafa Bulut, oğlunun acısını unutmadan sel felaketi yaşadıklarını söyledi.

Mustafa Bulut, "Eşya çöpe gitti, ortada kaldık. Canımızı zor kurtardık. 9 aylık şehidimin oğlunu evden son anda çıkardık. Hep birlikte üst kat komşulara sığındık. Torunum mamasız, yataksız ve bezsiz kaldı" dedi.

Mustafa Bulut, televizyon tamirciliği yaptığı iş yerinin de sular altında kaldığını söyledi. Şehidin ablası olan 24 yaşındaki Gülay Bulut da kendisinin sel sularında sürüklendiğini dile getirerek, "Son anda beni kurtardılar" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA