• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sehadan krize rağmen Konyaya bir yatırım daha
04 Mayıs 2009 Pazartesi 16:59

Seha'dan krize rağmen Konya'ya bir yatırım daha

İttifak Holding bünyesinde yer alan Seha Yapı, Kule Plaza arakasında yer alan 25 kattan oluşacak Kulekonakların temelini attı.
İttifak Holding bünyesinde yer alan Seha Yapı, Kule Plaza arakasında yer alan 25 kattan oluşacak Kulekonaklar’ın temelini attı.
 
Krize rağmen yatırımlara devam ettiklerini belirten Seha Yapı Genel Müdürü Ahmet Buğa, Konya’daki konut kalite anlayışını bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.
 
Ahmet Buğa, “Seha Yapı olarak ulusal ve uluslar arası çok ciddi yatırımlarımız oldu. Yaptığımız kaliteli ve kullanışlı konutlarımız ile adımızdan hep söz ettirdik. Bugün ise Kulekonaklar’ın temelini atarak Konya’ya yakışır bir yatırımı yapmamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplam 25 kattan oluşacak konutlarımızın daire satış işlemleri şimdiden başladı. Kulekonaklar’ı iki yıl içinde de tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
 
Kulekonaklar’ın kullanıcıların yaşam kültürlerine uyacak şekilde dizayn edeceklerini söyleyen Buğa, bu konutların Konya’daki konut kültürünü de belirleyeceğini ifade etti.
 
Buğa, “Konutlarımız, 19 konut katında 76 adet 4+1, 38 adet 3+1, 38 adet ise 2+1 daire şeklinde olacak. Yapı, otopark alanı olarak kullanılacak olan üç bodrum katı, ticari ve sosyal amaçlı kullanılacak olan zemin kat, teras ve makine katı ile birlikte toplam 25 kat olacak. Konakların giriş katında ise site sakinlerinin taleplerine göre düzenlenecek olan kuaför, kreş, restaurant gibi opsiyonel hizmetler için özel alanlarda ayrılmış durumda. Seha Yapı olarak konut sahibi olmak isteyen müşterilerimize de kişiye özel finansman koşulları ve ödeme kolaylıkları sağlıyoruz” dedi.
 
Törende konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa ise, holding olarak kriz süresi içerisinde hiçbir zaman işçi çıkarma yoluna gitmediklerinin altını çizerek, yeni yatırımlarla daha çok kişiye iş imkânı sunacaklarına vurgu yaptı.
 
Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Kulekonaklar’ın temeli atıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA