• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seha Yapıya ilgi yoğun
28 Eylül 2011 Çarşamba 17:17

Seha Yapı'ya ilgi yoğun

Seha Yapı yeni konut projesi Şelale Parkın ilk etap satışlarını iki günde tamamladı. Toplam 3 etapta satışı tamamlanacak projede ikinci etap satışları için de ilgi yine yoğun. Selçukluda...

Seha Yapı yeni projesi Şelale Park ilk etap satışlarını 2 günde tamamlayarak önümüzdeki ay başlayacak olan temel atma çalışması öncesi güven tazeledi.  Konuyla ilgili olarak konuşan Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun “Temellerini önümüzdeki ay atacağımız projenin satışlarına başladık ve dairelere çok yoğun bir ilgi oldu. 2 gün içerisinde ilk etap satışlarını bitirerek ayrı bir rekora imza attık. Bu başarı bir tesadüf eseri değil, Seha Yapı’ya duyulan güvenin neticesidir” dedi.    

4+1 daire tipinde tasarlanan ve 144 konuttan oluşan Şelale Park projesinin ilk etabındaki daireler, ortalama 200 bin TL’den satıldı. Toplam 3 etapta satışı tamamlanacak projede ikinci etap satışları için de ilgi yine yoğun. Proje geniş aileler için brüt 182 m²’den oluşan dairelerden oluşuyor. Toplam üç bloktan oluşan, site konforu ve güvenliği ve sosyal yaşam alanlarını bir arada sunuyor. Fitness salonu, buhar odası, sauna, masa tenisi, çocuk oyun alanı gibi imkânlar sunan projede ayrıca,  geniş metrekarelerde konumlandırılan, gün ışığından maksimum oranda yararlanmayı hedefleyen daireler olacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA