• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seha Yapı Anadolunun ikinci yapı firması
29 Eylül 2009 Salı 11:38

Seha Yapı Anadolu'nun ikinci yapı firması

Seha Yapı, Ekonomistin bu yıl altıncısını düzenlediği Anadolu 250 araştırmasına göre en büyük ikinci yapı firması oldu.
Seha Yapı, Ekonomist’in bu yıl altıncısını düzenlediği “Anadolu250” araştırmasına göre en büyük ikinci yapı firması oldu.
 
Seha Yapı, Ekonomist dergisinin Anadolu’nun en büyük iki yüz elli şirketini belirlediği araştırmada, inşaat sektörünün en büyük ikinci firması olarak gösterildi. Aynı araştırmada geçtiğimiz yıl üçüncü sırada yer alan Seha Yapı, böylece, son bir yıldır özellikle inşaat sektöründe yaşanan zorlu sürece rağmen Türkiye’nin devleri arasındaki yerini bir basamak yukarı taşımayı başardı.

Konu hakkında açıklama yapan Seha Yapı Genel Müdürü Ahmet Buğa, yapı sektöründe son yıllarda yaşanan daralmanın, tekrar telaffuz edilmeyi gereksiz kılacak kadar aşikar olduğunu dile getirerek, bu dönemde elde edilen başarının daha da anlamlı olduğunu vurguladı. Seha Yapı’nın gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki önemli projelerde bulunduğunu ifade eden Buğa, “Seha Yapı, bugüne dek inşa ettiği her bir yapı ile güvenilir bir gayrimenkul üreticisi olduğunu göstermiş ve genel talebin düştüğü bir dönemde bile çalışmalarına aralıksız devam etmiştir.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA