Karakter boyutu :






07 Temmuz 2014 Pazartesi 13:22
Seçmen listesinde son 2 gün
AK Parti Konya İl Başkanlığı, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili, seçmenin 9 Temmuz’a kadar isimlerini www.ysk.gov.tr adresinden kontrol edilebileceğini hatırlattı.
AK Parti Konya İl Başkanlığı, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, seçmenin 9 Temmuz’a kadar isimlerini muhtarlıkların yanı sıra www.ysk.gov.tr adresinden kontrol edilebileceğini hatırlattı.
AK Parti Konya İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, listelerden isimlerini hala kontrol etmeyenler için bir hatırlatma yaptı. Açıklamada, “Öğrenciler, okuduğunuz üniversiteden öğrenci olduğunuzu gösteren öğrenci belgesi alarak 2-9 Temmuz tarihleri arasında ilgili ilçe seçim kuruluna müracaat ediniz. Sonra ise düzeltmenin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için Seçmen Listesini tekrar kontrol ediniz. İlk defa oy kullanacakların ise, önce bağlı bulunduğunuz muhtarlıkta askıya çıkan seçmen listelerini kontrol ediniz. Şayet adınız seçmen listesinde yok ise hemen kimliğinizi alarak 2-9 Temmuz tarihleri arasında ilgili seçim kuruluna müracaat ediniz. Sonrasında ise düzeltmenin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için Seçmen Listesini tekrar kontrol ediniz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde memlekete gidecekseniz şayet, memlekette oturduğunuz adrese ait bir adet fatura ile 2-9 Temmuz tarihleri arasında ilgili seçim kuruluna müracaat ediniz. Sonrasında ise düzeltmenin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için Seçmen Listesini tekrar kontrol ediniz. Adres değişikliği yapanlar da, önce bağlı bulunduğunuz muhtarlıkta askıya çıkan seçmen listelerini kontrol ediniz. Şayet adınız seçmen listesinde yok ise bir adet ikametgah alarak 2-9 Temmuz tarihleri arasında önce Nüfus Müdürlüğüne daha sonra ilgili seçim kuruluna müracaat ediniz. Sonrasında ise düzeltmenin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için Seçmen Listesini tekrar kontrol ediniz” denildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Senin Şehrin, Senin Siten

- Konya'da parasız kalınca tornavida ve eldiven alıp, hırsızlığa başlamış
- Konya’da Bedesten bölgesi tarihi yeraltı katlı otopark ile nefes aldı
- Konya'da soyguncuyu etkisiz hala getiren çalışanını maaşla ödüllendirdi
- Tek isteği, kızını elinden tutup okula götürmek
- Konya nüfusunun 3'te 1'ini çocuk nüfus oluşturuyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA