• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seçim hazırlıklarına başlandı
26 Ocak 2013 Cumartesi 15:00

Seçim hazırlıklarına başlandı

AK Parti Konya İl Başkanlığı, İlçe Seçim İşleri Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını yaparak teşkilatlarına Seçime hazır olun mesajı verdi.
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Özgür Solak, AK Parti Konya İl Teşkilatı Seçim İşleri Merkezi Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özöğür, Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ile yine Seçim İşleri’nden Sorumlu 31 ilçenin başkan yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karaköse ile Mehmet Kılınç katıldı.
“SEÇİMLERE HAZIR OLMALIYIZ”
Toplantının amacının önümüzdeki seçimlerde partimizi sırtlayacak ve işini kolaylaştıracak ekiplerin oluşturulması ve faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde sürdürmek olduğunu dile getiren AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, “Bildiğiniz gibi 14 Ocak’ta genel merkezimizde 16. Seçim İşleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi ve seçim startı bir anlamda ilan edildi. İl Teşkilatı olarak bizler de belediye seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olmak üzere üç seçimde partimizin çalışmalarını ve planlamalarını sırtlayacak ekipler kurma çalışmalarına başladık. Bugünkü toplantının amacı budur. Ülkemize 11 yıldır büyük hizmetler yapan hükümetimiz ve partimize layık olmanın tam zamanıdır diye düşünüyorum. Ben bu kadrolara inanıyorum, güveniyorum ve 2014’teki seçimde başarılı olacağımıza olan inancım tamdır” dedi.
“31 İLÇEYİ DE ALACAĞIZ”
Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Özgür Solak ise, konuşmasında 2014 Seçimleri’nde Başbakan’ın Konya’nın 31 ilçesinin de kazanılması hedefini koyduğunu hatırlattı. Solak, “Bildiğiniz gibi Sayın Başbakanımız, Konya’ya ‘31 ilçeyi de alın’ hedefi koydu. Bizler de şimdiden yola koyuluyoruz ve inşallah 31 ilçeyi de alacağız. Bu konuda çalışmalarımıza büyük önem vereceğiz ve hiçbir işimizi eksik ya da geç yapmayacağız” ifadelerini kullandı.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA