• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Savcı Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
08 Şubat 2012 Çarşamba 15:03

Savcı Kılıç son yolculuğuna uğurlandı

Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın cenazesi, Konya'nın Ereğli ilçesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından babasının kendisi için aldığı mezara defnedildi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın cenazesi, Konya'nın Ereğli ilçesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından babasının kendisi için aldığı mezara defnedildi.
5 Şubat'ta Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çocukları ve eşiyle birlikte alışverişe giderken silahlı bir saldırı sonucu vurularak ağır yaralanan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti.
 
Savcı Kılıç'ın cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine getirildi. Baba evine götürülen Kılıç'ın cenazesi oradan Ereğli Ulu Camisi'ne götürüldü.
 
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Konya ve Doğubayazıt Adliyesi'nden hakim ve savcılar, emniyet güçleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Cenaze namazından sonra omuzlara alınan Savcı Kılıç'ın cenazesi, Meydanbaşı Mezarlığı'na götürüldü. Kılıç'ın cenazesi, mezarlıkta babası Behçet Kılıç'ın kendisi ve eşi için aldığı mezar yerine defnedildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA