• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Savcı Gürel serbest bırakıldı
02 Şubat 2017 Perşembe 23:10

Savcı Gürel serbest bırakıldı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Safranbolu Cumhuriyet Başsavcısı Alper Zeki Gürel, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesince FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı iddiasıyla dün görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Safranbolu Cumhuriyet Başsavcısı Alper Zeki Gürel, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

ADLİYEYE ÇIKARILIRKEN AĞLADI

HSYK tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra gözaltına alınan Safranbolu İlçesi Başsavcısı Alper Zeki Gürel, adliyeye çıkarılırken ağladı.

Örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddia edilen Safranbolu Başsavcısı Alper Zeki Gürel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi tarafından soruşturma kapsamında dün açığa alınmıştı. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı Gürel hakkında gözaltı kararı çıkarması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince gözaltına alınarak emniyette sorgulandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Gürel, adliye önünde kendisini bekleyen babası İbrahim Gürel’e sarılarak ağladı.

Karabük Adliyesi önünde oğlu Alper Zeki Gürel’in getirilmesini bekleyen baba İbrahim Gürel, gazetecilere açıklama yaparak, “Zerre kadar FETÖ ile ilgili bir şey bulsunlar onu evlatlıktan reddetmeye hazırım” dedi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA