• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sarıgül açtı ağzını yumdu gözünü
08 Mayıs 2010 Cumartesi 16:27

Sarıgül açtı ağzını yumdu gözünü

Baykal'a suikast ihbarının arkasında Sarıgül vardı iddiası ortalığı karıştırdı. CHP'nin suçlamasına Sarıgül yanıt verdi...

Sarıgül suikast iddiasına sert tepki gösterdi ve CHP yönetiminin gündemi değiştirmek için kendilerini hedef seçtiğini iddia etti.

İddialarla ilgili hukuki süreç başlatacağını açıklayan Sarıgül, "Neden bugünü bekledin Sayın Sav?" diye sorarak kaset olayına üstü kapalı gönderme yaptı.

"Önder Sav'ın deli saçması olan bu açıklamalarını esefle kınıyorumBaşlarına taş düşse Sarıgül'den biliyorlar. Baykal'ın sağlığı benim için çok önemlidir. " dedi.

CHP Merkez Yürütme Kurulu'na (MYK) Genel Başkan Deniz Baykal'a suikast düzenlemek için yurtdışından bir suikastçının geldiği ihbarı haberi damgasını vurdu. MYK toplantısının ardından CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama üzerine, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir basın toplantısı düzenledi.

Mustafa Sargül konuşmasında şunları söyledi: "Önder Sav'ın hedef şaşırtmak için yaptığı açıklamalara cevap vereceğim. Siyasi ahlaka bağdaşmayan bir yöntemle Deniz Baykal'a karşı düzenlenen bir suikast ihbarına adımı karıştırmıştır. Bu son derece gülünç ve çirkin iftiradır. Sayın Baykal'a karşı bir suikast girişimi varsa sonuna kadar kınıyorum.

BAYKAL'IN SAĞLIĞI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Pazartesi günü hukuki süreç başlatacağım. Önder Sav aracılığıyla bir sürü iddialarda bulundular. Bütün davaları kazandık. Bu kez karşılaştığımız iftiralar için pes diyorum. Allah bizleri kuru iftiradan saklasın.Baykal'ın arkadaşlarını ne kadar isabetsiz seçtiğini kamuoyu gördü. Bu talihsiz açıklama son örneğidir. Başlarına taş düşse Sarıgül'den biliyorlar. Baykal'ın sağlığı benim için çok önemlidir. Yargıdan gerekli cevapları alacaklardır.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

15-20 gün önce böyle bir ihbar gelmiş. O zaman niye ortaya çıkmadılar. Şerefli siyaset yapmak için yollardayız. Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Önder Sav'ı tebrik ediyorum. Oturmuş düşünmüş taşınmış. Ben ne yapabilirim. Ama korkunun ecele faydası yoktur. CHP'deki arkadaşlarımıza da Allah akıl fikir versin. Yıllardır neden iktidarda olamadıkları ortada. Esefle kınıyorum.

BAŞINA TAŞ DÜSSE SARIGÜL'DEN BİLECEKLER

Ben bugüne kadar hiçbir rakibime çamur atarak bir adım atmadım. Her zaman mertçe mücadeleyi sevdim. Önder Sav'ın deli saçması olan bu açıklamalarını esefle kınıyorum. Başına taş düşse Sarıgül'den bilecekler. Gündemi değiştirmek istiyorlar. Baykal'ın sağlığı herkese lazım ama bana daha lazım. Sayın Önder Sav defalarca bu konuları konuştu. Defalarca mahkemeye gittik ve hep biz kazandık.

NEDEN BUGÜNÜ BEKLEDİN SAYIN SAV?

Bu olaya sadece "pes" diyorum. Ölüyü bıraktınız diriyi bıraktınız, bu işten nasıl çıkarız dediniz. Madem böyle bir şey vardı da neden o gün konuşmadın. Neden bugünü bekledin Sayın Sav. Baykal'a üzülüyorum. Arkadaşlarını yanlış seçiyor."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA