• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sarayönünde öğrenciler yararına kermes
07 Haziran 2012 Perşembe 11:15

Sarayönü'nde öğrenciler yararına kermes

Sarayönü Büşra-Der Eğitim Gönüllüleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından geliri ihtiyaç sahibi üniversite öğrenciler için kullanılmak amacıyla kermes düzenledi.
Sarayönü Büşra-Der Eğitim Gönüllüleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından geliri ihtiyaç sahibi üniversite öğrenciler için kullanılmak amacıyla kermes düzenledi.
Belediye Düğün Salonu'ndaki kermesin açılışına, Kaymakam Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Güney, İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Turan, Sarayönü MYO Müdürü Süleyman Soylu, İlçe Müftüsü Hüseyin Ergen, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Karlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, SYDV Müdürü Ahmet Turan, Nüfus Müdürü Abdülkadir Şahin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam Yıldız, kermesin ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapılmasının çok güzel olduğunu belirterek, ''Eğitim adına yapılan her çalışmanın yanında yer almaya çalışıyoruz'' diye konuştu. Kurdelenin kesilmesinin ardından bayanlar tarafından oluşturulan stantları dernek yöneticileri ile birlikte gezen protokol üyeleri, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra protokol üyeleri öğrenciler yararına açılan kermesten alışveriş yaptı. Kermeste, nakış, el örgüsü ve dantel gibi el işleri ile ev yemekleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Dernek yöneticileri, kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacağını belirterek, ilçe halkının kermese gelmesini istedi.  Kermesin, 3 gün boyunca açık kalacağı öğrenildi.

  AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA