




Sarayönü'de dere ıslahı çalışmaları
İlçe merkezinden geçen Karacayer deresinin ıslahı için yaklaşık bir yıl önce çalışma başlatan Bölge Müdürlüğü, düzenlemeleri tamamladı.
Derenin başlangıç ve bitiş kısımlarına 500’er metre olmak üzer toplamda 1 kilometre taş duvar örülerek zemini betonla kaplandı. Belli yerlerde güvenlik önlemi için duvarlar 40 santim yükseltilerek üzerine demir korkuluk takıldı.
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçe merkezinden geçen Karacayer deresi ıslahının çok önemli olduğunu söyledi.
Derenin artık daha güvenlikli hale geldiğini belirten Başkan Solak, "Özellikle yaz aylarında olabilecek boğulma vakalarının önüne geçebileceğimizi düşünüyorum. Çalışmalarından dolayı DSİ Genel Müdürümüze, daire başkanlarımıza, bölge müdürümüze ve şube müdürlerimize teşekkür ederiz." dedi.

- Konya'da seçim günü eylem yapmaya hazırlanan terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon
- Yenikaynak: Yeni kabineden istikrarı inşa edecek adımlar bekliyoruz
- Araç sahiplerini üzen haber! Zam geldi (Konya'da güncel akaryakıt fiyatları)
- Başkan Altay’dan Konya'ya yeni müjde!
- Selçuk Öztürk: Ekonomik olarak hedeflerimize bu yeni yüzyılda ulaşacağız
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA