• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sarayönü Devlet Hastanesinde yönetim değişikliği
07 Kasım 2012 Çarşamba 12:21

Sarayönü Devlet Hastanesi'nde yönetim değişikliği

Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde idari işleyiş bakımdan yeni bir dönem başlamasıyla birlikte Sarayönü Devlet Hastanesi'nde de idari kadroda değişikliğe gidildi.
İdari yapıdaki köklü değişiklikle yöneticilerin görevleri yeniden tanımlanıp, başhekimlerin artık sadece tıbbi hizmetlerden sorumlu tutulması üzerine Sarayönü Devlet Hastanesi'nde görevlerini tamamlayan Başhekim Dr. Ahmet Uzunay ve Hastane Müdürü Mustafa Şimşek için veda yemeği düzenlendi. 
 Düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Kemal Yıldız, Başhekim Dr. Ahmet Uzunay, Hastane Müdürü Mustafa Şimşek, Başhemşire Nuran Akhançer, Müdür Yardımcısı Muammer Solak, Sağlık-Sen Sarayönü Şube Başkanı Muammer Akhançer, Sarayönü Devlet Hastanesi Uzman Hekimleri, Aile Sağlığı Merkezi hekimleri, Toplum Sağlığı Merkezi hekimleri ve hastane personeli katıldı. 
Samimi bir ortamda geçen veda yemeğinin ardından tüm hastane personeli adına Uzman Dr. Hakan Göktepe, Başhekim Dr. Ahmet Uzunay'a, Hastane Müdürü Mustafa Şimşek'e ve Müdür Yardımcısı Muammer Solak'a teşekkür plaketi takdim etti. 
Yılların ardından gelen ayrılığın verdiği buruklukla gecenin sonunda bir konuşma yapan Başhekim Dr. Ahmet Uzunay, ''Sarayönü'nde geçirdiğim süre içerisinde çok güzel hatıralarım oldu. Bazı arkadaşlarımızda yıllardır bazı arkadaşlarımızda bir kaç yıldır mesai paylaşıyoruz. Görev yaptığım süre içerisinde hiç kimsenin kalbini kırmamaya, kimseyi gücendirmemeye dikkat ettim. Yinede bilmeden veya istemeden kırdığım arkadaşlarım varsa haklarını helal etmelerini istiyorum'' dedi. 
 Uzunay, 11 yıldır Sarayönü'nde görev yapıyordu.
    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA