• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şan, Konyasporu şampiyonluğa taşıyacağız dedi
12 Mart 2012 Pazartesi 16:46

Şan, 'Konyaspor'u şampiyonluğa taşıyacağız' dedi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan, Konya'nın tüm kurum ve kuruluşlarıyla ayağa kalkıp, Süper Lig yolundaki Konyaspor'a destek olması gerektiğini belirtti.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan, Konya'nın tüm kurum ve kuruluşlarıyla ayağa kalkıp, Süper Lig yolundaki Konyaspor'a destek olması gerektiğini belirtti.
    
Şan, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Karşıyaka galibiyetiyle Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktıklarını bildirdi.
    
Süper Lig'e yükselme adına 9 final maçının kaldığını ifade eden Şan, aynı performansı devam ettirerek başarıyla temsil ettikleri Konyaspor'u hak ettikleri Süper Lig'e taşıyacaklarını açıkladı.
    
İzmir'de Karşıyaka karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Şan, şunları kaydetti:
    
''Artık final haftalarına girdik. Geride kalan haftalarda bu takımın neler yapabileceğini gösterdik. Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak 9 final haftasında da aynı performansı devam ettireceğimize inanıyoruz. Artık Konya tüm kurum ve kuruluşlarıyla ayağa kalkıp, Süper Lig yolunda Konyaspor'a destek olmalı. Konyaspor'u bu saatten sonra herkes desteklemeli. Taraftarlarımız Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçta tribünleri doldursunlar, kurum ve kuruluşlar takıma destek versinler. İnşallah bu takım bu sezon sonunda Süper Lig'e yükselecektir.''
    
Şan, bugüne kadar Süper Lig'e yükselme yolunda çok iddialı açıklamalar yapmadıklarını, takımdaki inancı gördükten sonra ilk defa bu kadar iddialı konuştuklarını dile getirdi.  AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA