• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şampiyonluk kupası Altaya hediye edildi
19 Nisan 2011 Salı 15:42

Şampiyonluk kupası Altay'a hediye edildi

Selçuklu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yeni hizmet binasında gerçekleştirdi.
Selçuklu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yeni hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirildi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında toplanan Mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni binanın hayırlı olmasını diledi ve hep birlikte başarılı çalışmalara imza atma gayreti içinde olacaklarını söyledi. Başkan Altay, “Yeni binamızda ilk meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni binamızda Meclis Üyelerimizle birlikte Selçuklu’ya hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Yeni bina tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
 
Meclis toplantısında ayrıca Selçuklu Belediyespor hentbol takımı Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluk kupasını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a verdiler. Aksaray’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan voleybolcular ve antrenörlerini tebrik eden Başkan Altay, “Kulübümüz sporcuları elde ettiğimiz başarılara her gün bir yenisini ekliyor. Kazanılan ve başarı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil ettikleri için hepinizi kutluyorum” dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA