• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şampiyonluk falan gitmedi
16 Mart 2014 Pazar 09:45

Şampiyonluk falan gitmedi

G.Saray Başkanı Aysal, Karabük maçı sonrası 'şampiyon olamayız' açıklaması yapan Mancini'ye 'Kaybettiğimiz bir şey yok' dedi

Bu sezon deplasmanlardan istediği sonuçları alamayan G.Saray'da Başkan Ünal Aysal hem teknik ekibe, hem de futbolculara destek oldu. Karabük ile golsüz beraberliğinin ardından Kastamonu'dan dönüşte yardımcıları ve yöneticilerden uçağın ön tarafını boşaltmasını isteyen başkan Aysal, Mancini, Tugay Kerimoğlu ve kaptanlar ile birlikte toplantı yaptı. Aysal, Karabükspor maçı sonrası 'Şampiyon olamayız' diyen Mancini'ye 'Şampiyonluk falan gitmedi. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiç kimsenin kafasını yerde görmek istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bundan sonraki bütün maçları kazanın' dedi. Chelsea maçını düşünen Mancini de söz alarak, 'Ben de Başkan ile aynı görüşteyim. Şampiyon olacağımız inancını kaybetmeyin yeter. Bundan sonra sadece deplasman değil, bütün maçlarımızı kazanacağız' şeklinde konuştu.

Chelsea yenildi Mourinho isyan etti

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde salı günü karşılaşacağı Chelsea, Premier Lig'de dün deplasmanda Aston Villa'ya 1-0 mağlup oldu. Londra ekibinde bu maçta William ve Ramires kırmızı kartla oyundan atıldı. Son dakikadaki pozisyona tepki gösteren Jose Mourinho tribüne gönderildi. Bu sonuca rağmen Chelsea liderliğini sürdürürken Portekizli teknik adam, Galatasaray maçı öncesi Aston Villa maçını cumartesi günü oynamalarına tepki gösterdi. Mourinho G.Saray maçı öncesinde İngiltere'deki maç takvimini eleştirdi, sarı-kırmızılıların salı günü Stamford Bridge'deki maça daha dinlenmiş çıkacağını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA