• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Samancı:Terörü birlik bitirir
22 Eylül 2011 Perşembe 12:03

Samancı:'Terörü birlik bitirir'

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Gaziler Haftası dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Gaziler Haftası dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Gazi ve şehit ailelerine her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı; “Terörü eğitim, milli birlik ve beraberlik bitirecek” dedi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Konya Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubeleri’ni ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kanmaz, Hülya Gök, Şule Şakraker, Hasan Derviş Mıhoğlu ve Ahmet Uzunkavak katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve İl Yönetimi, ilk olarak Konya Şehit Aileleri Derneği Konya Şube Başkanı Cafer Çelik ve şehit aileleri ile dernek binasında bir araya geldi. Dernek çalışmaları hakkında derneğin şube başkanı Çelik’ten bilgi alan AK Partili heyet, daha sonra dernek yönetici ve şehit aileleri ile bir süre sohbet etme imkânı buldu.

Samancı; “Terörü eğitim ve milli birlik ile beraberlik bitirecek”

Ziyarette konuşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, son günlerdeki saldırılar dolayısıyla şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı diledi. Samancı; “Son dönemlerde hain saldırılar arttı. Siyaset zemininde bazı konuların çözülmekte olduğunu gören terör örgütü, ülkeyi karıştırmanın çabasında Çünkü terör örgütü siyasetten değil kandan besleniyor. Ama AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalar, hayata geçirilen projeler ve son olarak 12 Eylül Referandumu ile birlikte ülkede daha özgür bir ortam doğdu. İnşallah Meclis’in açılması ile birlikte ilgili yasalar ve yönetmelikler çıktıkça Türkiye, daha da demokratik bir ülke olacak. Terörün eğitim ve milli birlik ile beraberlik anlayışı ile çözülebileceğine inanıyorum. Özellikle eğitim eksikliği, bazı gençlerimizin kandırılmasına neden oluyor. Biz AK Parti iktidarı olarak buna daha çok dikkat ederek Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere ülkemizin hiçbir yerinde okulu, öğretmeni ve bilgisayarı olmayan köy bırakmadık. Yine Milli Birlik ve Beraberlik Projesi ile önemli mesafeler kat ettik. İnşallah yakın bir zamanda terör örgütünün kökü de tamamen kazınacak” şeklinde konuştu.

Gazi Derneklerine Ziyaret

AK Partili heyetin ikinci adresi ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi oldu. Burada da derneğin şube başkanı Mustafa Buğur ile bir araya gelen AK Partili heyet, dernek yöneticilerinin ve gazilerin Gaziler Haftası’nı kutladı. Gazilerin kendileri ve Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, parti olarak canları pahasına ülkelerini savunan ve bu yolda gazi olan vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi. AK Parti Konya Milletvekili Samancı ve il yönetiminin gün içindeki son adresi ise Harp Malulü Gaziler Derneği Konya Şubesiydi. Şube Başkanı Mustafa Işık, kendilerini unutmadıkları için AK Parti Konya İl Teşkilatı’na ve AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’ya teşekkür etti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA