• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Samancı:Şiddet topluma zarar verir
25 Kasım 2011 Cuma 17:16

Samancı:'Şiddet topluma zarar verir'

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, şiddetin her şeklinin insana ve insanlığa zarar verdiğini belirterek, ''Şiddet eylemlerini kınıyorum'' dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, şiddetin her şeklinin insana ve insanlığa zarar verdiğini belirterek, ''Şiddet eylemlerini kınıyorum'' dedi.
    
Samancı, ''25 Kasım Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü'' ile ilgili olarak yazılı basın açıklaması yaptı.
   
 Hükümetin ve ilgili Bakanlığın kadın, çocuk, yaşlı ve engellilerle ilgili yaptıkları çalışmalar ile tüm milletvekillerinin bu konudaki hassasiyetlerinin bilenmekte olduğuna vurgu yapan Samancı, açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi:
     ''Kadının toplum içerisindeki rolü, statüsü, ekonomik durumu ve yaşı değişse de şiddete maruz kaldığı görülmektedir. Bu olayların çözümünde, eğitimin yanı sıra, toplumsal bir duruş ile siyaset, medya, kurumlar, toplum kuruluşları ile tarlada çalışandan iş adamına kadar tüm vatandaşlarımızla bir bütün olarak en üst düzey bir dayanışma örneği göstererek ancak bu ve bunun gibi olayların önüne geçilebileceği anlaşılmaktadır.
     Bizler cehaletin her şekli ile mücadele ederek kendimizden başlamayarak geleceğimiz olan nesillerimizi de yetiştirmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Şiddetin her şekli insana ve insanlığımıza zarar vermektedir. Şiddet eylemlerini kınıyorum. Tüm insanlarımızın yüzündeki tebessüm hiç eksik olmasın.''
 
 
 
 
AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA