• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Samancı köylülerden destek istedi
27 Mayıs 2011 Cuma 12:29

Samancı köylülerden destek istedi

12 Haziran'a sayılı günler kala, tüm hızıyla seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Karatay Kadın Kolları, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı ile birlikte..

12 Haziran'a sayılı günler kala, tüm hızıyla seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Karatay Kadın Kolları, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı ile birlikte Karatay’ın köylerini ziyaret ederek köylülerin problemlerini dinledi ve seçim için destek istedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği köy gezilerinde bir yandan 3 Haziran’da gerçekleştirilecek miting için broşür dağıtılırken diğer yandan vatandaşla bir araya gelerek Ak Parti hükümetinin icraatlarını anlattı ve 12 Haziran seçimleri için köylülerden destek istedi. Özellikle köyde yaşayan kadınlarla bir araya gelen Gülay Samancı, Ak Parti olarak hedeflerinin yeni bir anayasa yapmak olduğunu ifade ederek yapılacak yeni anayasanın milletin anayasası olacağını vurguladı. Samancı; “Biz milli iradeyi temsil ediyoruz, bu seçimlerle birlikte milli irade öne geçecek. Sizlerin desteği ile Ankara’da güçlü bir şekilde sizleri temsil edeceğiz” dedi.

Biz siyaseti amaç olarak değil araç olarak görüyoruz diyen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, halkın sevgisini kazanmanın kolay olmadığını, elli yıllık partilerin bile hala halka kendilerini kabul ettiremediklerini dile getirerek Ak Parti’nin arkasında Türkiye’nin desteğini gördüklerini, var olan engelleri bir bir aşarak bu günlere gelindiğini söyledi. Ak Parti’nin 8.5 yıllık iktidarlık döneminde Türkiye’yi şaha kaldıran hizmetler yapıldığını vurgulayan Samancı, Ak Parti hükümetinin bu ülkede yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesi eşit olarak gördüğünü ve herkesin mutlu olacağı bir ülke oluşturmaya çalıştığını belirtti. Ak Parti döneminde kadınlara pozitif bir ayrımcılık getirildiğini ifade eden Gülay Samancı, toplumun olduğu yerde siyaset, siyasetin olduğu yerde de toplum vardır dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA