• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Salih Uçan için dev kulüp devrede!
25 Haziran 2013 Salı 12:27

Salih Uçan için dev kulüp devrede!

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan için İngiltere devi harekete geçti.
Fenerbahçe'nin ve U20 Milli Takımı'nın yıldızı Salih Uçan'ı FIFA U20 Dünya Kupası'nda izlemek için Manchester City'den yetkililerin Türkiye'ye geldiği öğrenildi.
 
Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda geleceğin yıldız adayları kıyasıya bir mücadele içine girerken Ay-Yıldızlı formayı giyen F.Bahçeli Salih Uçan da adından söz ettirmeyi başardı.
 
Geçen sezon Fenerbahçe'de yakaladığı çıkışla Türkiye ve Avrupa'da ses getirmeyi başaran genç yıldız, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin radarına girdi.
 
İngiliz ekibinin Salih'i izlemesi için Türkiye'ye bir ekip yolladığı öğrenildi. UEFA'nın geçen sezon yükselen yıldızlar listesinde Salih Uçan'ı göstermesi de İngilizler'in dikkatini çeken bir başka detay.
 
Türk futbolunun en parlak ve gelecek vaad eden yıldızı olarak gösterilen Salih Uçan'ın hakkında rapor tutmaya hazırlanan City'li yetkililerinin kısa süre içerisinde durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.
 
Milli futbolcu U20 takımının El Salvador ile yaptığı karşılaşmada oynadığı futboll göz doldururken 1 gol, 1 de asistlik performansıyla galibiyette büyük rol oynadı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA