• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saldırılar sürdürülsün talimatı
21 Kasım 2012 Çarşamba 11:37

Saldırılar sürdürülsün talimatı

Gazze'ye yönelik saldırıları sona erdirecek ateşkes açıklaması yapması beklenen İsrail, saldırılarına dün geceden beri devam ediyor.
İsrail ordusu (IDF) sabah yaptığı açıklamada, gece boyunca Gazze'de onlarca noktayı tekrar vurduğunu açıkladı.
İsrail savaş uçakları sabah saatlerinde Gazze'deki Filistin Hükümeti'ne ait bakanlık binalarına hava saldırısı düzenledi.
Yerel kaynaklar, İsrail savaş uçaklarının Gazze'de İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere bakanlık binalarına füze saldırısı düzenlediğini ve saldırı sonucunda binaların çoğunun yıkıldığını bildirdi.
Bakanlıkların yakınında bulunan, sivillere ait binaların da büyük zarar gördüğü gelen bilgiler arasında.
İsrail yönetimi, bakanlık binalarına yönelik saldırılar düzenleyerek Gazze'deki Filistin Hükümeti'nin altyapısını çökertmeyi amaçlıyor.
Saldırılar sürdürülsün talimatı
İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, Gazze Şeridi'nin alt yapısına yönelik saldırıların devam etmesi için talimat verdi.
İsrail Kanal 10 Televizyonu Gantz'ın bu sabah durum değerlendirmesi yapmak için düzenlediği oturumda, Gazze Şeridi'nin alt yapısına yönelik saldırıların devam etmesi için talimat verdiğini, ateşkes çabalarına ilişkin de ''Mısır'daki diyalog, İsrail ordusunun faaliyetlerini etkilememiştir'' dediğini aktardı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA