• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saldırıda 3 kişi yaralandı
23 Ağustos 2011 Salı 16:42

Saldırıda 3 kişi yaralandı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde herkesin teravih namazında olduğu bir sıra hain saldırı düzenleyen Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensupları ilçe emniyet müdürlüğü, lojmanlar ve kaymakamlık binalarını
Hain saldırıda 2 polis memuru ile ilçe müftüsünün eşi yaralanırken, teröristler tarafından atılan roketatar ise ilçe emniyet müdürlüğü çatısına isabet etti.

Dün saat 20.45 'de ilçeye sızan bir grup terörist ilçe emniyet müdürlüğünü iki koldan çapraz ateş altına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, lojmanlar ve kaymakamlık binaları ile çevredeki bir çok işyerinde maddi hasar meydana gelirken, saldırıda can kaybının olmaması teselli oldu. Saldırı sonrasında hasar gören ilçe emniyet müdürlüğü binası sabah saatlerinden itibaren tadilata alındı. Kırılan camlar ve delinen duvarlar onarıldı.

Teravih namazı sırasında hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlere nöbetçi polislerin anında karşılık vermesi ile çıkan çatışmada bir süre direnen teröristler daha sonra karanlıktan faydalanarak kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA