• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saldırganın tokalaştığı adam konuştu
11 Nisan 2014 Cuma 10:00

Saldırganın tokalaştığı adam konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıya ilişkin, güvenlik kamerası kayıtlarında saldırganla tokalaşma görüntüleri yayınlanan, MHP Elmadağ belediye başkan adayı Aytaç Özel, söz konusu görüntülerle zan altında bırakılmak istendiğini belirtti.

 

MHP'den 30 Mart yerel seçimlerinde elmadağ belediye başkan adayı olan Aytaç Özel, bazı medya organlarında "Kim Bu Takım Elbiseli Adam" başlığıyla yer alan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Özel, açıklamasında şunları kaydetti: "8 Nisan 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı gerçekleştiren şahsın, aynı gün MHP grup toplantısından çıktığımız esnada yanıma gelerek selam verdiği, sonrasında ise tokalaşmak suretiyle yanımdan ayrıldığına dair görüntüler yer almış olup, bu yayınlarda şahsım zan altında bırakıldığından bu açıklamayı yapma zorunluluğumuz doğmuştur. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi Elmadağ belediye başkan adayı idim. Partimizin grup toplantısından çıktığımız esnada, görüntülerde yer alan şahıs herhangi bir vatandaş olarak yanıma gelerek selam vermiş, kısa bir süre sonra da tokalaşarak yanımdan ayrılmıştır. Sonradan edindiğim bilgilere göre, şahsın bizim seçim bölgemizde ikamet ettiği ve başka bir partinin üyesi olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki: CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi, yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA