• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sakaryasporda Konyaspor maçı öncesi kan değişimi
16 Şubat 2012 Perşembe 20:02

Sakaryaspor'da Konyaspor maçı öncesi kan değişimi

Konyaspor'un bu hafta evinde karşılaşacağı Sakaryaspor, maç öncesi yeni teknik direktörünü buldu.
Konyaspor'un bu hafta evinde karşılaşacağı Sakaryaspor, maç öncesi yeni teknik direktörünü buldu.
 
Sakaryaspor'da Şaban Yıldırım'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi. Vural, Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'den düştüğü geçen sezonda Yeşil Beyazlılar'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da, Şaban Yıldırım'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Erdal Taşkın, Sakaryaspor'un Bank Asya 1. Lig sıralamasındaki yerinin Sakarya'ya yakışmadığını söyledi.

Yaşanan olumsuzluklardan sonra yeni bir başlangıç olması ve Sakaryaspor'un Bank Asya 1. Lig'de kalması için ''kan değişimi'' ihtiyacının ortaya çıktığını ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

''Sakaryaspor'un başarısı için büyük hizmetler veren Şaban Yıldırım'ın istifası sonrasında teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştık. Donanımı, geçmişi ve kariyeriyle Türk futboluna uzun yıllar hizmetlerde bulunmuş, aynı zamanda Sakaryamızın evladı olan Yılmaz Vural ile el sıkıştık. Hocamız bugün şehre gelerek, futbolcular ve teknik ekiple tanışacak. Yılmaz Vural, yarın yapılacak antrenmanı yönetecek ve Konyaspor deplasmanında takımın başında olacak.''

Taşkın, Vural ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını kaydetti.

Konyaspor-Sakaryaspor mücadalesi 19 Şubat Pazar günü oynanacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA