• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şahin yaptığı çalışmaları anlattı
02 Şubat 2012 Perşembe 13:45

Şahin yaptığı çalışmaları anlattı

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Konyaya veda etti.
Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Konya’ya veda etti.

Halil Şahin, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda birlikte çalıştığı yardımcıları ile düzenlediği basın toplantısında görev yaptığı 6 yılı değerlendirdi. Konya’ya yeni meslek liseleri kazandırdıklarını, fiziki yapıların geliştirilmesi çalışmaları devam ederken ihtiyaç olan meslek gruplarında okullar açmaya gayret edildiğini söyleyen Şahin, bunun en güzel örneğinin Ayakkabıcılık Meslek Lisesi olduğunu belirtti.
 
Şahin, 11 bin 829 derslik sayısına kamu kurumları ve hayırseverlerin desteğiyle yaklaşık 6 bin derslik ilave edildiğini ifade ederek, “Şuan 17 bin 397 dersliğe ulaştık. Öğretmen yokluğu nedeniyle açılmayan okulumuz yok. Eksiklerimiz yok mu evet var, daha yapacaklarımız vardı, bundan sonrada bu projeler devam edecek. Arkadaşlarımız bu çalışmalarını sürdürecek. Bana ihtiyaç olursa her zaman yardıma hazırım. Bu gayret, bu çalışma devam ederse Konya şartlarında maksimum enerjimizi ortaya koyarak en iyi sonucu alırız” dedi.

3 Şubat Cuma günü itibariyle Kırşehir Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayacağını kaydeden Şahin, Konyalılardan helallik istedi. Şahin, “Bir şeyler yapmaya çalıştık. Eksiğimiz, yanlışımız elbette olmuştur. Önemli olan eksiklileri ve yanlışlıkları görerek gelecekle ilgili bir hedef koyabilmek. Benim Konya’daki görev yaptığım dönemi çok verimli, nitelik ve nicelik açısından ortaya güzel eserlerin çıktığı bir yapı olarak görüyorum. Bu güzellik sadece bana aittir iddiam hiç olmadı. Çalışma arkadaşlarım ve diğer paydaşların çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Tüm Konyalılardan benimle birlikte çalışanlardan helallik diliyorum. Kırşehir’de bir Konyalı hemşehriniz olduğunu unutmayın” diye konuştu.
YORUMLAR
Ben edemem.
Helallik İSTEDİ
Müdür Bey Konyalılardan helallik istemiş. Benden isteseydi belki verirdim. Ama Konyalı verse bile Konya zor. Konya verse bile tepede istirahat eden sultanlara nazır yerden yükselen sedayı hacer ve duhan ve fıkra ve kahkahadan mutazarrır olan zevatın helallliği çok zor be....
95.10.16.5
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA