• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sahaya giren 2 kişinin Passolig kartı yok
25 Nisan 2016 Pazartesi 18:27

Sahaya giren 2 kişinin Passolig kartı yok

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçında sahaya giren 2 kişinin Passolig kartlarının bulunmadığını, başka kişilerin kartlarıyla stadyuma rahatlıkla girmiş olduklarının bilgisine ulaştıklarını bildirdi.

Trabzonspor Kulübünden tatil edilen Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama yapıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü, yaşanılan talihsiz olayların çözümü adına üzerine düşeni yapmaktadır. Bu kapsamda sahaya giren 2 kişinin Passolig kartlarının bulunmadığı, başka kişilerin kartlarıyla stadyuma rahatlıkla girmiş olduğunun bilgisine ulaşmış bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, karşılaşma sırasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaşananların tasvip edilmediği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda sahaya giren 2 kişinin Passolig kartlarının bulunmadığı, başka kişilerin kartlarıyla stadyuma rahatlıkla girmiş olduğunun bilgisine ulaşmış bulunmaktayız. Kaldı ki güvenlik zafiyeti burada bitmemiş, söz konusu olayların meydana geldiği tribünde de aynen devam etmiştir. Hem stadyuma girişlerde hem de tribündeki olaylar güvenliği sağlamakla görevli olanlar tarafından engellenememiştir. Trabzonspor, içimizde var olan ve camiamıza zarar veren bu ve benzeri kişiler hakkında gerekeni yapacak, hukuki sürecin de sonuna kadar takipçisi olacaktır. Ayrıca yaşanılan güvenlik zafiyetinin hesabının da ivedilikle soruşturularak, sorumluların hesap vermesini beklemekteyiz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA