• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sagopa Kajmer Konyayı salladı
29 Temmuz 2011 Cuma 18:45

Sagopa Kajmer Konya'yı salladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Akşamlarına konuk olan Sagopa Kajmer ve Kolera ikilisi Konyalı hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları’na Sagopa Kajmer ve Kolera konuk oldu. Kültürpark Amfi Tiyatro’da düzenlenen programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve onbinlerce izleyici katıldı.

Ünlü RAP sanatçısı Sagopa Kajmer, Konyalıları coşturdu. Sagopa Kajmer olarak bilinen Yunus Özyavuz ve eşi Esen Özyavuz (Kolera) dün Konyalılarla buluştu.Konya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği konser Kültürpark’ta gerçekleşti. 20:30’da sahne alan Sagopa Kajmer yoğun ilgiyle karşılandı. Yaklaşık yarım saat sevilen şarkılarını seslendiren Sagopa daha sonra ‘Yalnız gelmedim size çok iyi bir Rap sanatçısı da getirdim’ diyerek Kolera’yı sahneye davet etti.Kolera’nın sahneye girmesiyle daha da coşkulanan seyirciler ikilinin şarkılarına eşlik etti.

Program içerisinde sahneye gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Sagopa Kajmer’e programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Sagopa Kajmer programın son bölümünde hayranlarına önümüzdeki aylarda tekrar Konya’ya geleceğini müjdeledi. Konserin sonunda Sagopa Kajmer yoğun izdiham nedeniyle sahnenin yanına getirilen özel aracına binerek Konyalıları selamlayarak konser alanından ayrıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU/KONYA
 
 
YORUMLAR
s.g.o.p.a.
seda ilaslan
bu içerigin videosu yok mu?
69.31.51.117
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA