• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlıkçıların turnuvası son buldu
21 Nisan 2012 Cumartesi 11:39

Sağlıkçıların turnuvası son buldu

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 5.si düzenlenen Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası Cuma günü yapılan üçüncülük dördüncülük ve final maçlarıyla sona erdi.
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 5.si düzenlenen “Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası” Cuma günü yapılan üçüncülük dördüncülük ve final maçlarıyla sona erdi.

20 takımın yer aldığı turnuvada yaklaşık bir aydır her akşam yapılan maçlarla hastanede çalışan taraftarlara da büyük zevk verdi. Turnuvanın ana sponsorluğunu üstlenen Atabey Izgaranın büyük desteğini arkasında bulan 20 takım grup usulü ile eleme maçlarını tamamladıktan sonra, çeyrek final, yarı final ve final maçlarının ardından, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyhekim Psikiyatri Kliniğitakımı3., Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satın alma Takımı 2., Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Postop Takımı ise 1. oldu

Turnuvanın kapanış maçının ardından söz alan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dursun Odabaş “5.sini düzenlediğimiz bu turnuvada, tüm katılımcılara fair play anlayışı içinde mücadele ettikleri,için her takıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvayı düzenlememizin amacı hem hastane çalışanlarımıza moral hem de sosyal faaliyet adı altında spor yapmaktır. Elenen takımlara cesaretinden, dereceye giren takımların ise başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hastane çalışanlarımızın sağlık sektöründe olduğumuz için ne kadar stresli bir ortamda olduklarının farkındayız. Amacımız bu stresli çalışma ortamını biraz daha zevkli hale getirmek ve moral depolamaktır. Ben tekrar dereceye giren takımları ayrı ayrı tebrik eder başarılarının iş ortamlarında da devamını dilerim” dedi.

Turnuva komitesinin başkanı, aynı zamanda hastane Müdür Yardımcısı Oktay Sağlam yaptığı konuşmada “Bu sene yine baharla birlikte 5.kez bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz., Geleneksel hale getirilen bu turnuvanın uzun yıllar sürecek,katılan her takıma teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan turnuvada desteğini esirgemeyen ve hastane çalışanlarının "baba" diye hitap ettiği bir isim de hastane Müdür Yardımcısı Mahmut Yılmaz’dı. Yaklaşık bir aydır hemen her yapılan turnuva maçına katılan ve tüm takım futbolcularına baba şefkatiyle yaklaşan Mahmut Yılmaz “ turnavaya katılan arkadaşlarıma gönülden tebrik ederim.Yaptığımız her çalışmalara büyük dikkat ve ciddiyetle başarı getiriyorlar.. önümüzdeki günlerde yapılacak olan Konya Hastaneler Arası Futbol Turnuvası maçlarına da katılacağız.Hastane adına başarımız burada da devam edecek. Tüm takımları tebrik ederim.dereceye giren 1. 2. ve 3. takımların başarılarının devamını diliyorum” dedi. Dereceye giren takımlara kupaları verilen akşamın sonunda ise gülen yüzler turnuvanın hastane çalışanlarına verdiği morali simgeler cinste idi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA