• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlıkçılar göreve başladı
31 Mayıs 2012 Perşembe 13:58

Sağlıkçılar göreve başladı

Son Atamalarla birlikte kadrosuna 100 yeni hemşire ve sağlık personeli katan Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunu güçlendirdi.

4/B statüsünde ataması gerçekleştirilen hemşire ve sağlık görevlileri verilen oryantasyon eğitimleri ile görevine başladı.

 

Yaklaşık iki ay sürecek eğitimlerde hemşire ve sağlık görevlileri; Hastane Enfeksiyon ve Kontrol Yöntemleri, Hastane İdaresi Tanıtımı, İlaç Uygulamaları, Hasta Hakları Eğitimi, Entegre Sistemi, Proses, Prosedür, Talimatlar ve görev Tanımlamaları, Hastane  bilgi  Yönetim Sistemi, İzin ve Raporlar gibi konularda eğitim alacaklar. Her gün daha da gelişen sağlık hizmetlerinin eksiksiz şekilde yürütülmesinde hemşerilere çok önemli görevler düştüğünü belirten Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ; “Bütün çalışanlarımızın; hasta haklarının, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı bir sağlık hizmeti sunabilmesinde omuzlarındaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinci ile görevlerini eksiksiz yapma gayreti içerisinde olduğuna şahit oluyoruz. Hemşirelik, ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde ise sevgi ve saygı yatar. Kadromuza yeni dahil ettiğimiz hemşire ve sağlık personelimizin de aynı bilinçte hareket edeceğine inanıyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA