• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlık sektöründe Avrupa ile yarışıyoruz
19 Mayıs 2011 Perşembe 18:45

'Sağlık sektöründe Avrupa ile yarışıyoruz'

Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu Meram Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Dursun Odabaşı makamında ziyaret etti.
24. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Ak Parti Meram ilçe başkanı M. Ulvi Bezirci ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Meram Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Dursun Odabaş’ı makamında ziyaret etti. Hastane hakkında bilgiler alan Baloğlu ve Bezirci daha sonra tüm bölümlerdeki hastaları ziyaret ettiler.
 
24. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, “Sağlık alanında yıllardır vatandaşın çektiği sıkıntılar, yapılan düzenlemeler ile birer birer aşılıyor. Hükümetimiz ülkenin yıllardır kanayan yarası olan sağlık sektörüne yapıcı neşterler vurmaya devam edecektir” dedi.
 
AK Parti hükümetinin tek parti olarak iktidara gelmesinin ardından her alanda yaptığı reformlar ile Türk halkının yüzünü güldürmeye devam ettiğini söyleyen Mustafa Baloğlu, birçok sektörün yıllardır aşamadığı sorunları, hükümetin kanunlar çıkararak ya da gerekli düzenlemeler yaparak çözüme ulaştırdığını söyledi. AK Parti hükümetinin birçok alanda icraat yaptığını, ancak en radikal ve yapıcı neşteri sağlık sektörüne vurduğunu belirten Mustafa Baloğlu, “Türkiye’yi sağlık alanında Avrupa ülkeleriyle yarışır hale getirdik. Geçtiğimiz yılarda, sigortalı çalışanlar sadece SSK hastanelerinde muayene olurken, artık milyonlarca SSK’lı devlet hastaneleri ya da özel hastanelere giderek gerekli muayenelerini yaptırabiliyor. Sağlıkta tam dönüşüm için gerekli bütün adımları atarak vatandaşımızın en büyük derdine derman olduk” diye konuştu.
 
Ak Parti Meram ilçe başkanı M. Ulvi Bezirci ise “Aile hekimliği uygulamasını da hayata sokarak maddi durumuna bakılmaksızın insanların sağlık hizmeti almasına çalışıyoruz, birçok Avrupa ülkesinde uygulanan bu sistem, sağlık haklarının korunması ve bu haktan vatandaşların mümkün olan en iyi şekilde yararlanması adına önemli bir gelişmedir”dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA