• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sadece derbi değil
20 Nisan 2014 Pazar 10:31

Sadece derbi değil

Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasında Sarı-Lacivertliler kazandığı takdirde şampiyonluğu garantilemiş olacaklar. Siyah-Beyazlılar kazandığı takdirde ise Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma yolunda büyük avantaj sağlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Oynanacak 90 dakika sadece bir 3 puan savaşı olmayacak. Fenerbahçe kazanırsa, 'Bu iş burada biter' diyecek, Beşiktaş yendiği takdirde, Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma vizesini almaya çok yaklaşacak.

Dev derbi saat 19.00'da başlayacak. Maç Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılığını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Karşılaşma LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

En erken şampiyonluk

Fenerbahçe, son 4 haftaya girilirken 66 puanla lider konumunda bulunuyor. Kanarya, bu maçı kazandığı takdirde rakiplerinin aldığı skorlara bakmaksızın şampiyonluk turunu atacak. Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, eğer bu akşam şampiyonluk ipini göğüslerse Süper Lig'de 'en erken şampiyon olan takım' ünvanını kazanarak bir rekora imza atacak. Lig tarihinde 1967-68 ve 1969-70 sezonlarında bitime 3 maç kala şampiyon olmayı garantileyen Sarı-Lacivertli ekip, derbi galibiyetiyle bu kez 4 maç kala kupanın sahibi olacak. Fenerbahçe'de Caner ve Kuyt sarı kart sınırında bulunuyor.

Kartal Avrupa aşkına

Siyah-Beyazlılar kazandığı takdirde Galatasaray'ın 4 puan önüne geçerek Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma adına büyük bir avantaj sağlayacak. Son zamanlarda alınan mağlubiyetler nedeniyle Fikret Orman'a ve takıma internet ortamında tepkili olan taraftarlar küplere binecek. Karakartal, kazandığı takdirde taraftarıyla buzları eritecek ve Devler Ligi kapısını aralayacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA