• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sabriyi göbekli olduğu için kadroya almadım
13 Temmuz 2014 Pazar 11:25

'Sabri'yi göbekli olduğu için kadroya almadım'

Galatasaray'da camiayı şoke eden Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı bırakılması olayının detayları öğrenilmeye başlandı. Sarı-Kırmızılılar'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Prandelli ilk iş olarak Sabri de dahil 10 kişi kadro dışı bıraktı. İtalyan hoca Sabri'yi görünce, 'Böyle göbekli kaptan olur mu' diyerek tepki vermiş.

 

15 yıldır sarı-kırmızılı forma ile mücadele eden oyuncunun bileti yeni teknik direktör Cesare Prandelli'nin önceki gün aldığı kararla kesilirken İtalyan teknik adam aldığı kararı başkan Ünal Aysal ile de paylaştı.

'Göbekli kaptan mı olur?'

Roberto Mancini ile G.Saray hakkında görüşüp bir rapor aldığını belirten Prandelli, Sabri'yi takımda neden düşünmediğini ise şu sözlerle Aysal'a anlattı: ""Öncelikle Mancini'nin raporuna baktım. Sabri için 'Teknik açıdan yetersiz ve dağınık' yazıyordu. Florya'ya gelince ben de kendi çalışmamı yaptım 4 gün boyunca. İşin doğrusu Florya'ya geldiğim ilk gün Sabri'yi karşımda gördüğümde şok oldum. Galatasaray gibi bir takımın kaptanının çok daha değişik bir tarzı olmalı. Gerek Sabri'nin kıyafeti gerekse de bana yaklaşımı, Galatasaray kaptanından beklentilerimin çok uzağındaydı. Ayrıca göbekli oluşu dikkatimi çekti. Takım kaptanının her özelliği ile diğer oyunculara örnek olması gerekir. Göbekli kaptan mı olur?

Açık kapı bıraktı

Kendi izlenimlerimle Mancini'nin raporunu birleştirince Sabri'yi kamp kadrosuna almadım. Ama kendisi ile ilgili son kararım bu değil. Onu kadroya almayışım bir uyarı özelliği taşıyor. Sabri gerekli uyarıyı alır, İstanbul'da çok çalışır, göbeğinden kurtulur ve istediğim forma girerse kendisini kadroya almayı tekrar düşünürüm. Ama onu kadroya almam, tekrar kaptan yapacağım anlamına gelmez. Sabri benim idealimdeki G.Saray kaptanından çok uzakta. Gerek stil olarak gerekse de tarz olarak Sabri isteklerimin uzağında."

KAYNAK: ŞAMPİ10

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA