• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rüyam gerçek oldu
25 Mayıs 2014 Pazar 08:48

Rüyam gerçek oldu

Sarı-lacivertli forma ile daha fazla şampiyonluk ve kupalar kazanmak istediğini belirten Nijeryalı forvet, takımın bu sezonki başarısında antrenmanlarda oynadıkları 5'e 2'nin etkili olduğunu söyledi

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emenike, sarı-lacivertli forma ile ilk sezonunda şampiyonluk yaşayarak en büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini söyledi. Kendisi ve takım arkadaşları adına çok değişik ve ilginç bir sezonu mutlu bir şekilde bitirdiklerini belirten Nijeryalı golcü, 'Sonuna kadar savaştık ve çok farklı bir şekilde şampiyon olduk. Fenerbahçe'ye imza attığım ilk gün 'Benim en büyük hayalim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak' demiştim. Bu hayalim gerçek oldu, çok mutluyum. Artık hedefim Fenerbahçe ile daha büyük başarılar elde etmek, daha fazla kupalar ve şampiyonluklar kazanmak. Golcü olarak da daha fazla gol atmak' ifadelerini kullandı.

Sezonu şampiyon olarak kapatıp taraftarları hayal kırıklığına uğratmadıkları için mutlu olduklarını dile getiren Emenike, son dakikalarda attıkları gollerin şampiyonlukta etkisinin büyük olduğunu kaydetti.

Trabzonspor ile deplasmanda oynadıkları maçı ileriye geçiş maçı olarak gördüklerine vurgu yapan golcü oyuncu, 'Kaybetseydik gidişat çok kötü olabilirdi' yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'de 4 forvet oyuncusu olarak birbirlerini sürekli cesaretlendirdiklerini ifade eden Nijeryalı futbolcu, '4 forvetin başarısının sırrı arkadaşlıktan geçiyor' dedi.

Takımın başarısındaki faktörün antrenmanlarda yaptıkları 5'e 2'de saklı olduğunun altını çizen Nijeryalı futbolcu, 'Ciddi antrenmanlara geçmeden önce 5'e 2'de birbirimize kızdırmaya yönelik hareketler yapıyoruz, ceza olarak kulağa vuruyoruz. Başarımızın en önemli sırlarından biri bu' değerlendirmesinde bulundu.

Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda forma giyecek Emenike, 'Fenerbahçe'deki aile ortamı oluşursa Dünya Kupası'nda sürpriz yapabiliriz' şeklinde görüş belirtti.

Nijeryalı forvet, kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktör olmak istediğini açıklarken Fenerbahçe'den sonra da Avrupa'da gideceği ülkenin İtalya olacağını belirtti.

Emenike'nin EN'leri

En güzel golü: Kayseri Erciyes maçında son dakikada attığım gol.

Sezonun en güzel golü: Caner'in Kayserispor maçında attığı gol.

En güzel maç: 5 gollü Sivas maçında gerçekten çok eğlenerek oynadım. Çok zevk almıştık o maçta.

Unutamadığı an: Trabzonspor maçı, ikincisi de şampiyon olduğumuz an.

Sezon içinde unutamadığı gol: Kayseri Erciyes maçında son dakikada attığım golün ardından yaşadığım sevinci unutamıyorum. O gol benim aynı zamanda sarı-lacivertli formayla ilk golümdü.

En üzüldüğü maç: Kadıköy'deki G.Saray maçı. Sonuçta kazandık, ama Bursa'ya çok iyi bir futbol oynamıştım ama ilk 11'de kendimi göremeyince çok üzülmüştüm.

Caner'in alternatifi Monreal

İngiliz Football Directnews'in haberine göre Arsenal'in sol bek oyuncusu Nacho Monreal F.Bahçe'nin radarına girdi. Caner'in ayrılma olasılığını göz önüne alan sarı-lacivertlilerin İspanyol oyuncuya gözünü diktiği ve transfer edilebileceğini iddia etti.

Rekabetten kaçmam

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, tatil sürecini iyi değerlendirip 2014-2015 sezonunda formayı kapmak istediğini söyledi. Süper Lig'de geride kalan 2013-2014 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğu değerlendiren genç futbolcu, kaliteli futbolculardan oluşan takımda, şampiyonluk hedefi doğrultusunda iyi bir hava yakaladıklarını ve bunun sonucunda da erkenden ligi şampiyon noktaladıklarını ifade etti. Yapılacak transferlerle yeni sezonda takımdaki forma rekabetinin daha da artacağının belirtilmesi üzerine Hasan Ali, 'Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan bu rekabettir. Takımda üst düzey, kaliteli futbolcular var. Takım her sene yeni transferlerle üstüne koyuyor. Rekabetten kaçan insanlar olsak burada bulunmazdık' ifadelerini kullandı.

Diego imzayı statta atacak

Fenerbahçe süper transferi Diego'ya kavuşmak için gün sayıyor. Brezilyalı yıldızın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Diego ile her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızın Fenerbahçe formalı görüntülerini kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor. Diego için sezonun flaş transferlerine yapılan Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftara açık bir imza töreni planlanıyor. Yıldız futbolcu iki günlük İstanbul seyahati sonrası tatile çıkacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA