• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Roma Salih için geliyor
14 Haziran 2014 Cumartesi 08:24

Roma Salih için geliyor

İtalya'nın Roma takımının uzun süredir peşinde olduğu Salih Uçan transferinde sona yaklaşıldı. Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Salih Uçan'ın transferini bitirmek için İstanbul'a geliyor. Salih Uçan'ın transferini ısrarla isteyen Sabatini, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile masaya oturacak. Roma ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler sarı-lacivertli takımın bonuslarla 13 milyon Euro istemesi üzerine tıkanmıştı. Sabatini, Salih Uçan için sarı-lacivertli takımla son kez masaya oturacak ve transfer görüşmesindeki yaşanan sıkıntıları gidererek, imza atmak üzere genç futbolcuyu İtalya'ya götürmeyi hedefliyor. Bu arada İtalyan basını genç oyuncunun gelecekte Pjanic'in yerini alacağını belirtti. FIFA menajeri Gianfranco Cicchetti ise İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Salih Uçan transferinin bir hafta içinde sonuçlanacağını iddia etti.

Hedefte Adem ve Muhammed var

Afrika Uluslar Kupası'na Webo, Sow ve Emenike'yi gönderecek F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal yerli forvet alınması yönünde rapor verdi. Mustafa Pektemek için Beşiktaş ile anlaşamayan sarı-lacivertliler, rotasını Kasımpaşa'dan Adem Büyük ve Gaziantep'ten Muhammed Demir'e çevirdi.

Yanal kızını evlendiriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kızı Femin Yanal, hayatını Enver Özkaynak ile birleştiriyor. Bugün Conrad Otel'de yapılacak düğün törenine kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve İstanbul'da bulunan bazı futbolcular da katılacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA