• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rol arkadaşı olarak Tatlıtuğu istiyor
01 Aralık 2011 Perşembe 11:15

Rol arkadaşı olarak Tatlıtuğ'u istiyor

Saraç, babası Ali Saraç'ın (35) isteği üzerine 2009 yılında, çekimleri Konya'da yapılan 'Tek Türkiye' dizisinin oyuncu seçmelerine katılarak, dizide rol almaya başladığını söyledi.
2. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde 3 dalda ödül alan 'Mar' filminde ''Güven''i canlandıran, filmin başrol oyuncularından Raşit Saraç'ın (11) en büyük hayali Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer almak.
     Saraç, babası Ali Saraç'ın (35) isteği üzerine 2009 yılında, çekimleri Konya'da yapılan 'Tek Türkiye' dizisinin oyuncu seçmelerine katılarak, dizide rol almaya başladığını söyledi.
     'Tek Türkiye' dizisinin ardından 'Paramparça' adlı sinema filminde oynadığını anlatan Saraç, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Selçuk Üniversitesi ve Konya Şeker'in katkılarıyla çekilen, Volga Sorgu, Begüm Kütük, Yılmaz Şerif, Mahmut Gökgöz ve Güray Kip'in oynadığı, Caner Erzincan'ın ilk uzun metrajlı filmi ''Mar''da Güven adlı karakteri canlandırdığını ifade etti.
     'Mar' filminin taşrada yaşayan öksüz iki kardeş ve eli kolu bağlı bir babanın hayata tutunma çabasını ele aldığını belirten Saraç, ''Filmde iki kardeşten küçük olanını canlandırdım. Salyangoz toplayan, herkesin 'Gogo' diye seslendiği küçük çocuğu oynadım'' dedi.
     Saraç, 2. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metrajlı Film kategorisinde yarışan, Caner Erzincan'ın ilk uzun metrajlı filmi 'Mar'ın En İyi Erkek Oyuncu, Jüri Özel Ödülü ve Sinema Yazarları Derneği de dahil olmak üzere festivalden 3 ödülle döndüğünü belirtti.
    
     -''Arkadaşlarım en çok ağlama sahnelerinin nasıl çekildiğini soruyor''-
    
     Oyunculuğun kendisini oldukça heyecanlandırdığını dile getiren Saraç, eğitimini aksatmadan sadece tatillerde oyunculuk yapmak istediğini anlattı.
     Okuldaki arkadaşlarıyla oynadığı filmler üzerine sohbet ettiğini bildiren Saraç, ''Arkadaşlarım en çok ağlama sahnelerinin nasıl çekildiğini soruyor. 'Gözyaşı nasıl yapılıyor-' diye soruyorlar, ben de anlatıyorum'' diye konuştu.
    
Ailesinin kendisine her zaman destek verdiğini de vurgulayan Saraç, yayında olan dizilerden Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı Kuzey Güney adlı dizide oynamak istediğini, Tatlıtuğ'u kendisine örnek aldığını söyledi.
    
Raşit'in babası Ali Saraç ise küçük yaştan itibaren oğlunun oyunculuğa yatkın olduğunu, evde müzik eşliğinde karakterleri canlandıran oğlunun videolarını çektiğini anlattı.
 

AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA