• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Roberto Carlos resmen Sivassporda
03 Haziran 2013 Pazartesi 16:15

Roberto Carlos resmen Sivasspor'da

Kırmızı-Beyazlılar'ın yeni teknik patronu Roberto Carlos İstanbul'a geldi. Havalimanında yüzlerce Kırmızı-Beyazlı'nın karşıladığı Carlos, Sivasspor'u en iyi yerlere getireceğim dedi.

Rıza Çalımbay’ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor, Roberto Carlos’la anlaşma sağlamıştı. Bir dönem Fenerbahçe’nin formasını giyen Brezilyalı efsane, dün THY’ye ait bir uçakla Moskova’dan İstanbul’a geldi. Carlos’u havalimanında Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan’ın yanı sıra yüzlere taraftar karşıladı. Çiçek hediye edilen ve omuzlara alınan Sambacı, kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında oldukça duygulandı. İlk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor’da yaşayacağını dile getiren Roberto Carlos, “Uzun yıllardır futbolun içindeyim ve tecrübeliyim. Bu nedenle kendime güveniyorum. Takımı en iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım. Burada başarılı olmak istiyorum. Taraftarın buradaki sevgisi beni çok mutlu ediyor. Hem Türkiye’yi hem de Türk insanını çok seviyorum. Tekrar burada olmak sevindirici” ifadelerini kullandı. Carlos, “Büyük transfer olacak mı?” sorusuna ise, “Onları oturup konuşacağız” yanıtını verdi.

Otyakmaz’la buluştu

Murat Erdoğan’la birlikte havalimanından ayrılan Roberto Carlos, Florya’daki bir restoranda başkan Mecnun Otyakmaz’la buluşarak yemek yedi. İkili burada hem gelecek sezona dair planlamaları konuştu, hem de transfer çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Roberto Carlos için bugün Sivas’ta bir imza töreni düzenlenecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA