• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ribat öğrencilerin de yüzlerini güldürdü
01 Ekim 2015 Perşembe 11:57

Ribat öğrencilerin de yüzlerini güldürdü

İrşat ve eğitim programlarını kesintisiz sürdüren Ribat Eğitim Vakfı, bünyesindeki Ribat Aşevi ile düzenlemiş olduğu yardım programlarıyla yüzleri güldürüyor. Okulların açılmasıyla yardıma muhtaç ailelere Ribat Aşevinde kırtasiye dağıtımı yapıldı.

Türkiye’de yardım faaliyetlerinde marka haline gelmeyi başaran Ribat Aşevi, öğrencilerin de yüzlerini güldürdü. Yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yapan Ribat Aşevi yardıma muhtaç ailelerin üzerinden çok önemli bir yükü almış oldu.

Yardımların öğrencilere ulaştırılması nedeniyle bir açıklama yapan Ribat Aşevi Müdürü Abdullah Çay, Ribat Eğitim Vakfı bünyesindeki Ribat Aşevinin Türkiye genelinde, aşevi ve diğer yardım programlarının da devam ettiğini ifade etti.

“Ribat Aşevi olarak, sadece ihtiyaç sahibi insanlarımıza sıcak yemek ikramı yapmıyoruz, bununla birlikte, belirlenen programlar çerçevesinde diğer birçok yardım faaliyetimizi de sürdürüyoruz” diyen Ribat Aşevi Müdürü Abdullah Çay, “Biz Müslümanların bir bedenin uzuvları gibi olduklarını biliyoruz.

Onun için okulların açıldığı bugünlerde bazı çocuklarımızın maddi yetersizlik yüzünden okul sevinçlerinin yarım kalmasına gönlümüz razı olmuyordu. Biz de yardım severlerimiz ile bir çalışma yaptık ve yüzlerce öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılamış olduk. 

Bir yerde yardıma muhtaç bir insanımız varsa orada olmaya çalışıyoruz.

Birçok ilimizde, ilçemizde temsilciliklerimiz var, bu temsilciliklerimiz vasıtasıyla hem yardıma muhtaç insanlarımızı tespit ediyoruz, hem de o bölgelerde de yardım programı yapıyoruz.

Biz bu yardım programları ile çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki hiçbir çocuğumuz mahzun, garip kalmasın. Bütün çocuklarımızın yüzü gülsün.

Bu yardımların ulaştırılmasında bize katkı yapan bütün hayırseverlerimizden de Allah Razı olsun. Hayırseverlerimize şükranlarımızı iletiyoruz.” dedi.

Ribat Aşevinin kırtasiye yardımı çerçevesinde oluşturduğu pakette çanta, deflerler, kalemler ve diğer okul gereçleri bulunuyor.    

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA