• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ribat Aşevinden aşure ikramı
22 Ekim 2015 Perşembe 14:16

Ribat Aşevi'nden aşure ikramı

Ribat Eğitim Vakfı Aşevi, Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtım programları Muharrem ayı boyunca devam edecek.

Ribat Eğitim Vakfı Ribat Aşevi, Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulundu. Ribat Eğitim Vakfı Aşevi, Mümtaz Koru İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere aşure dağıttı. Konya İl Müftüsü Ali Akpınar ve okul yönetiminin de hazır bulunduğu programa çok sayıda öğrenci katıldı.

Ribat Eğitim Vakfı Ribat Aşevi Müdürü aşure dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ribat Eğitim Vakfı Aşevi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikramına bu yıl Mümtaz Koru İmam Hatip Ortaokulu ile başladık. 2. programda ise 23 Ekim 2015 Cuma günü Cuma Namazı Sonrası Hacı Veyis Zade Camiinde dağıtacağız. Yoğun katılımlı bir program olmasını bekliyoruz.

Daha sonraki programlarda ise en az 10 ayrı noktada aşure dağıtmayı planlıyoruz.

Muharrem ayı boyunca aşure dağıtım programlarımız devam edecektir.

Ribat Aşevi sadece yetim, öksüz ve muhtaçlara yardım yapmıyor, aynı zamanda insanlarımızın sevincine hüznüne de ortak oluyor" dedi.

Diğer taraftan Ribat Eğitim Vakfı Ribat Aşevi tarafından 23 Ekim 2015 Cuma günü Cuma Namazı Sonrası Hacı Veyis Zade Camiinde yapılacak aşure dağıtım programına bütün vatandaşlarımızın da davetli olduğu ifade edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA