• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektör Gökbelden başarılı sporculara plaket
22 Mayıs 2012 Salı 11:12

Rektör Gökbel'den başarılı sporculara plaket

12 Mayısta İngilterenin Manchester şehrinde 40 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Tekvando Şampiyonasından bir gümüş bir de bronz madalya ile dönen Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor

12 Mayıs’ta İngiltere’nin Manchester şehrinde 40 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Tekvando Şampiyonasından bir gümüş bir de bronz madalya ile dönen Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim gören milli sporcular Rıdvan Baygut ve Ali Sarı ile önceki yıllarda ulusal ve uluslar arası halter şampiyonalarında gösterdiği başarılarla adından söz ettiren milli halterci Ayşegül Çoban’a Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel tarafından plaket takdim edildi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEKLERİ BOŞA GİTMEDİ”

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi ile birlikte rektörlük binasına gelen başarılı sporcular, Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.  Ziyarettin duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarılar üniversitemiz adına büyük bir mutluluk kaynağı. Değerli hocalarımızın üstün çalışmaları, öğrencilerimizin de bu çalışmalarda gösterdikleri özveri sonucunda görüyoruz ki emekleri boşa gitmemiş. Hem hocalarımıza hem de öğrencilerimize böyle bir başarıyı üniversitemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Türkiye’nin en iyi spor okullarından biri olmaya adaydır.  Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

 “SELÇUK, TAM BİR SPORCU YUVASI”

Selçuk Üniversitesinin sporculara her zaman değer verdiğini söyleyen Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, ”Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tam bir sporcu yuvasıdır. Farklı dallarda pek çok milli sporcusumuz var ve bu sporcular alanlarında gerçekten önemli başarılara imza atmaktadır. Üniversite olarak da sporculara önemli destekler verilmektedir. Bu açıdan yönetim olarak sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 Milli sporcuların her birinin kendi dallarında geleceklerinin parlak olduğunu söyleyen Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise “Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda daha da taçlanacaktır.” dedi.

 SPORCULARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, İngiltere’nin Manchester şehrinde 40 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Tekvando Şampiyonasından bir gümüş bir de bronz madalya ile dönen Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim gören milli sporcular Rıdvan Baygut ve Ali Sarı ile önceki yıllarda ulusal ve uluslar arası halter şampiyonalarında gösterdiği başarılarla adından söz ettiren milli halterci Ayşegül Çoban’a plaket takdim etti. Rektör Gökbel, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi’ye de Selçuk Üniversitesi’nin köstekli saatini hediye etti.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA