• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektör Adayı Prof. Dr. Mustafa Şahine STK’lardan destek
08 Eylül 2015 Salı 14:54

Rektör Adayı Prof. Dr. Mustafa Şahine STK’lardan destek

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Prof. Dr. Mustafa Şahin’e destek...

Seydişehir STK örgütleri Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Prof. Dr. Mustafa Şahin’e destek ziyaretinde bulundu.

Rektörlük binasında makam odasında gerçekleşen ziyarete katılan; Ticaret ve Sanayi odası başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Muzaffer Çatal, Ziraat odası başkan yardımcısı İsmail Korkmaz, Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Hasan Ünvar, Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Durmuş Uğurlu, Minibüsçüler derneği başkanı Gültekin Kaya, Çelik-İş sendikası temsilcisi Mehmet Emin Güleç, Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, THK şube başkanı Enes Acar, Musiki Cemiyeti başkanı Aysel Can, Ümit Çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, Avcılık ve Atıcılık derneği başkanı Soner Güler, Süt Üreticileri birliği başkanı Zehra Şahin, Çiftçi Malları Koruma başkanı Abdullah Sürer, Gevrekli Sulama Birliği başkanı Hasan Çalı, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ali Saylam, Gazeteci- Yazar Hakkı Balcı, Gazeteci Enver Haykır ve Gazeteci Fahri Kubilay S.Ü. Rektör adayı Mustafa Şahin’e başarı dileklerinde bulundular.

Hemşerimiz rektör adayı Mustafa Şahin ise bu ziyareti anlamlı bulduğunu ve memnun kaldığını söyleyerek; “Seydişehir sevgimiz başkadır. Her fırsatta kendimi Seydişehir’e atmaya çalışıyorum. 1995’ten beri Konya’dayım. Seydişehir’i ve Seydişehirliyi seviyoruz. Seydişehirli olmak benim için başlı başına bir referanstır.” dedi.

Yaşantım boyunca siyasetin içine girmemeye karar verdim. İnsanlara siyasi ve etnik olarak görmedim. Bundan sonra da bu düşüncem devam edecek. Biz insanları Cenabı Allahın yarattığı bir varlık olarak değerlendiriyoruz insan kalitesini ve insan değerini öne çıkarmak lazım diyen Mustafa Şahin; “Üniversitede akademisyenler arasında farklılıklar var. Bu nedenle birlikteliği yakalamak lazım, başarılı akademisyenlerimize ortak bir nokta lazım. Doğru yönlendirildiği zaman akademisyenlerimizin yararı olacağına inanıyorum. Yerel dinamiklerimizi biliyorum, üniversitemizi biliyorum, sanayimizi biliyorum. Memleketime Konya bölgesine hizmet etmek ve ilerlemek istiyoruz. Olacaksa da hayırlısıyla olsun.” şeklinde konuştu.

Mustafa Şahin, sözlerinin sonunda çalışma hayatında vatandaşlardan çok istifa ettiğini söyleyerek; “Onun için sizlerin desteği çok önemli” diyerek sözlerini bitirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA