• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Recep Konuka tarımsal reform ödülü
12 Kasım 2009 Perşembe 14:46

Recep Konuk'a tarımsal reform ödülü

SÜ) Senatosu, tarımsal reformun gerçekleştirilmesindeki öncülüğü ve dev yatırımlarla gerek Konya, gerekse ülke ekonomisine katkıda
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Senatosu, tarımsal reformun gerçekleştirilmesindeki öncülüğü ve dev yatırımlarla gerek Konya, gerekse ülke ekonomisine katkıda bulunması nedeniyle Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'a fahri doktora diploması verilmesi kararı aldı.
Konuk için 16 Kasım'da Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak törende Selçuk Üniversitesi'nin tanıtım filmi gösterilecek. Dilek Sabancı Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği konseri verecek. Recep Konuk'un biyografi filminin gösterilmesinin ardından gerçekleşecek protokol konuşmaları sonrası Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, Konuk'a 'Fahri Doktora Diploması'nı takdim edecek.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, ülkemizde kooperatifçilikteki etkin çalışmaları ve tarım sektöründe reform niteliğindeki projeleri nedeniyle Konuk'a fahri doktora diploması vereceklerini belirterek, "Sayın Konuk'un, bir yandan ürünün her aşamasını fiyatlandıran entegre tesisler kurarak tarımsal sanayinin rekabetçi yapısının güçlendirilmesi, diğer yandan da tarımsal ürünlerin talep garantisinin oluşturulması ve bu anlamda tarım-sanayi entegrasyonunun hayatiyete geçirilmesine büyük katkıları olmuştur. Daha nice sayısız proje ile verdiği üstün hizmetlerden dolayı kendisine 'Ziraat ve İşletme Bilimleri' alanında Selçuk Üniversitesi Senatosu kararı gereği Fahri Doktora Payesi verilmesi kararı alınmıştır" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA