• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazanoğlu, şehit annelerine mektup gönderdi
07 Mayıs 2016 Cumartesi 23:53

Ramazanoğlu, şehit annelerine mektup gönderdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, şehit annelerine "Anneler Günü" için özel mektup gönderdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun, "Anneler Günü" dolayısıyla şehit annelerine gönderdiği mektuplar, Denizli'de Ayşe Dudu Keskin ve Ayşe Kandemir'e duygulu anlar yaşattı.

Bakan Ramazanoğlu'nun, birçok şehit ailesine gönderdiği mektuplardan biri, 1 Şubat 1992 yılında oğlu Yunus Keskin'i Şırnak'ta çığ düşmesi sonucu şehit veren Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Ayşe Dudu Keskin'e ulaştı.

Ramazanoğlu'ndan gelen mektup karşısında duygu dolu anlar yaşayan Ayşe Dudu Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devletin hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek, Bakan Ramazanoğlu'na teşekkür etti.

"Canım annem"

"Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin, vatan sağ olsun" diyen Keskin, mektubun "canım annem" hitabıyla başlamasından çok etkilendiğini belirtti.

Oğlunun şehit olduğunu ama devletin kendilerini hiç unutmadığını dile getiren Keskin, şöyle konuştu:

"Özel günlerde, bayramlarda askerlerimiz bizi hep ziyarete gelir, bizi yalnız bırakmazlar. Ziyarete gelindiğinde, oğlum gelmiş gibi oluyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve bakanlarımızdan bayram tebrikleri devamlı geliyor ama ilk kez bir mektup aldım. Mektup "canım annem" diye başlıyordu, bu söz beni çok etkiledi. Sonra kızım mektubu okudu. Anneler Günü için gönderilen mektuba hem çok sevindim hem de çok duygulandım. Allah razı olsun bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na çok teşekkür ederim."

"Onur verici, çok mutlu oldum"

Şırnak'ta, 30 Temmuz 2015'te bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit edilen piyade er Ömer Kağan Kandemir'in annesi Ayşe Kandemir ise "Anneler Günü" için gönderilen mektubun, kendilerini duygulandırdığını ifade etti.

Anne Kandemir, "Onur verici bir şey, çok mutlu olduk. Hatırlanması güzel bir duygu. Bakanımıza bu özel günde gönderdiği mektup için çok teşekkür ederim" dedi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA