• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazanda da indirimlere devam
16 Temmuz 2012 Pazartesi 18:32

Ramazan'da da indirimlere devam

Ramazan ayının hemen öncesinde Ankara ve Konyada açılışlar yaparak büyüyen Adesenin indirim ve kampanya haberleri bu yıl yine peş peşe geldi.

Perakende sektörünün yükselen değeri Adese Ramazan’a özel farklı birçok kampanyayı tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ramazana özel ürünlerde ses getirecek indirimler, özel fiyatlar ve Bonus Kart’la özel bir kampanya düzenleyen Adese, ramazan yardım kolileri ve alışveriş çeklerinin satışına da başladı.

1 Lira Hiç Bu Kadar Değerli Olmamıştı

50 TL ve üzeri alışveriş yapan Adese müşterilerinin ramazana özel ürünleri sadece 1 TL’ye alabilecekleri “1 Lira Hiç Bu Kadar Değerli Olmamıştı” kampanyası tüm Adese ve Adesem mağazalarında 13 Temmuz’dan itibaren başladı.

Kampanyaya 4’lü 1 litre Coca Cola ile başlayan Adese, kampanya devamında farklı haftalarda Selet 30’lu Yumurta, 2 litre Algida Dondurma, 2 kg Adese Toz Şeker, 500 g Lipton Çay gibi her evin ihtiyacı ürünleri sadece 1 TL’den sunmaya devam ederek tüketicileri avantajlı alışveriş fırsatı ile buluşturacak.

Bonus Card Sahiplerine Komili

Ramazan ayı alışverişlerini kapsayan 13 Temmuz – 19 Ağustos 2012 tarihleri arasında Bonus Card’la tek seferde ve farklı günlerde yapılan ikinci alışveriş 2 Litre Komili Ayçiçek Yağı kazandırıyor. Adese müşterilerinin sadece ikinci alışverişlerinde değil 75 TL’lik dördüncü alışverişlerinde de 2 litrelik Komili kazanacakları kampanyadan tüm Bonus Kart’lılar ve Flexi Card’lılar da yararlanabiliyor.

Bu kampanyaların yanı sıra Adese müşterilerini Lipton, Tikveşli, Knorr, Coca Cola, Selva, Balkovan gibi firmalarla düzenlediği kampanyalar ile de buluşturmaya devam ediyor.

Paylaşmanın Güvenilir ve Kolay Hali

Adese, kampanyalarının yanı sıra ramazan yardım kolileri ve alışveriş çeklerinin satışına da başladı. 27,90, 45,90 ve 66,90 TL’lik üç farklı hediye kolisinin yanı sıra, istenilen miktarda alınabilen alışveriş çekleri de ramazan yardımı yapmak isteyen müşterileri bekliyor. Adese, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören kolilerde yine geçtiğimiz ramazan ayındaki fiyatları uyguluyor.

1000 TL ve üzeri alışverişlerde nakit ve kredi kartı ile tek seferdeki ödemelere %3 indirim fırsatı da sunulan yardım kolilerinde ayrıca yine 1000 TL ve üzeri alımlarda şehir merkezine 15 km mesafeye kadar ücretsiz nakliye kolaylığı da sağlanıyor.

Adese, ihtiyaç sahiplerinin istedikleri gibi harcayabilecekleri alışveriş çekleriyle de yardım etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Müşterilerin diledikleri miktar ve sayıda alabilecekleri alışveriş çekleri, indirim ve taksit avantajıyla sadece ihtiyaç sahiplerini değil, yardım sahiplerini de sevindiriyor. 1000 TL ve üzeri alışveriş çeki alımlarında %5 indirim veya geçerli kredi kartlarına 5 taksit uygulanıyor.

9 Şehirde Ramazan Coşkusu

Ramazan coşkusunu müşterileriyle birlikte yaşamak için mağazalarında özel uygulamalar yapan Adese, ramazan boyunca sürprizlerine devam edecek. Güncel kampanya ve indirimler hakkında ayrıntılı bilgi ise 444 0 237 numaralı Müşteri Danışma Hattı’ndan öğrenilebiliyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA